Youtube
Blogger
Facebook
Google+
Flickr
Twitter
Tweet

2093 Budajenő, Patak utca 2/B.

 +3626351687 info@agroviz.hu

 

2093 Budajenő, Patak utca 2/B.

 +3626351687

 

KÉPGALÉRIA

ÁSZF

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Beszerelés, beüzemelés

Az Ön által kiválasztott készüléket beszerezzük, igény esetén kiszállítjuk Önnek. Természetesen a kiválasztásban szívesen segítünk figyelembe véve a havi átlagos vízfogyasztást, a víz keménységi fokát, és egyéb, felmerülő információt. Itt talál ehhez segítséget, amennyiben kérdés merül fel, keressen minket bizalommal!

BlueSoft vízkezelő, vízlágyító berendezésének gyors és szakszerű beszerelését, garanciális beüzemelését rövid határidővel elvégezzük.

Figyelem, a kettő nem ugyanaz!

Beszerelés: A készülék bekötése, vízhálózatra való csatlakoztatása (vízvezetékszerelő is elvégezheti).

Beüzemelés: A vezérlőfej beállítása, programozása a bejövő vízkeménységhez optimalizálva,  hogy a készülék a beállított minőségű és lágyságú vizet szolgáltassa.

Fontos tudni, hogy csak a szakszervíz által beüzemelt gépekre érvényes a gyártó által meghatározott, általában egy év garancia.

A kalciumon és magnéziumon kívül a vízben még számos más elem is található. Ha ezek közül különösen a vas-, vagy mangántartalom magas, akkor az ioncserélő gyanta részben reverzibilis, részben irreverzibilis károsodást szenvedhet.

A biztonságos üzemeltetés érdekében, a berendezést csak ivóvíz minőségű vízzel szabad üzemeltetni. Ahol a víz minősége rosszabb, ott előszűrést, vastalanítást kell alkalmazni.

Megrendelőlap beszerelésre és/vagy beüzemelésre letölthető innen: http://www.agroviz.hu/images/aszf/beuzemeles-megrendelo.pdf

További információ beszereléssel, beüzemelésel kapcsolatban: +36 30 248 3719